Tuesday, November 3, 2009

НЕШТО БЕЗ ВРСКА

Ќе ти признам нешто:
вечерва пак седевме на клупата.
Не ти кажав порано,
за сонот да не ти го реметам
и да не ми речеш,
седење на клупа
и броење ѕвезди е кич, драга моја!
А јас морав да те однесам таму,
оти пак бев сама
и многу ми студеше...
...
...
Take it!
Take another little piece of my heart now, baby!
Oh, oh, break it!
Break another little bit of my heart now, darling..........

No comments:

Post a Comment