Tuesday, November 3, 2009

ЗАМИСЛИ ДЕ, ШО ТИ ФАЛИ

Замисли на пример вака,
земаш плата и мене за рака
во Happening душо попуст имале
дај да побрзаме, дури не разграбале
сукњичка, кошулка душо, бееее....
нема да веруваш - скоро за џабе,
ташна се подразбира, не мора да прашуваш
одиш, бираш, земаш, купуваш.
А чевли нови, не сум купила од кога
како калапче се за мојава нога.
Без Swarovski не можам да дишам
убаво ќе ми стои, баш мислев да се шишам.
Колку сум среќна, леткам околу тебе
а ти не купуваш ли ништо за себе?
Не ми се секирај, дај да се смееме
овој месец од љубов ќе живееме.

No comments:

Post a Comment