Tuesday, November 3, 2009

ЈУНАК

"Умнице моја...ангелче мое....
кажи ми, кажи што сакаш за дар
снегови да истопам?
аждери да истепам?
гледај ме, гледај, колку сум јак..."

- ахам...

"А само ако посилен залет земам
на јен-два-три до небо рипам
ехеееејјјј....викај посилно да те чујаааам!!!
само оваа ѕвезда ја сакаш,
или сите по ред?"

- ммммм.....таа...

"У ствари....ај после....ме мрзи сега"

No comments:

Post a Comment