Monday, November 2, 2009

Е КОЛКУ?????

знаеш што, душиче???
е, баш денес сакам да ти кажам колку те сакам
колку струјата што го сака проводникот,
колку Волтот што го сака Амперот,
а јонот електролитот

No comments:

Post a Comment