Tuesday, November 3, 2009

СОН

Ајде да се скриеме
да ќутиме, да траеме
внатре во дупката
никој не не' гиба,
пулс нели имаме
и воздух еве дишеме
единствен доказ
дека сме живи.
LCD си купивме,
филмови си зедовме
ќе гледаме како
другите се љубат
пуканки ќе направам
coca-cola - стандард!
нели беше тоа нашиот сон...

No comments:

Post a Comment