Monday, November 2, 2009

МИ СТУДИTмурно некое утро...
така треба - другар ќе ми биде.
Да ја напишам оваа песна,
ќе се облечам лесно,
ќе излезам да шетам...
Студот да ми ги гали образите
кога неќеш ти.
Ќе се тресам премрзната
како возбудена љубовница
додека ми се пика под кожа
под кожа - дури до коски.
Таму тебе ќе те сретне...
Покажете си ги мускулите,
кој е постуден
- студот или ти!

No comments:

Post a Comment