Tuesday, November 3, 2009

САКАМ - НЕЌАМ

Не сакам зима, Дедо Мразовци, елки
неќам уши смрзнати,
сакам лето и сандали

Не сакам житарици, витамини, чаеви,
неќам здрава храна,
сакам бурек со месо.

Не сакам Карлеуши, Турбо дизал Цеци,
неќам " Звезде Гранда"
сакам " Рок подиум"

Не сакам наивки, плачки, лигушки,
и неќам да ти се смирам,
сакам инает да водам

No comments:

Post a Comment