Tuesday, November 3, 2009

БРЗАНИЦА

Идам!...Идам!...
Се' е спремно, те молам не се секирај
Супата е топла,
чаша вино може?
Еве летам!...Итам!...Брза сум ко нов процесор
Луди се тие што те нервираат, не те познаваат, не те разбираат

Колата се расипала,
времето се расипало,
луѓето се расипале.,
само ние уште арни останавме.

No comments:

Post a Comment