Monday, November 2, 2009

ИМА

нема веќе јоргован
ни штркови нема
нема причина за тага
што те нема.

оти има објаснување
ама има и мисла
која прави болка да има

еее...ама зад мене има кревет
а скоро еден часот има
и за да нема веќе глупости
има да има комирање сместа
и има да нема проблема!

No comments:

Post a Comment