Monday, November 2, 2009

КОЛКУ...КОЛКУ...

ако некогаш ме прашаш колку те сакам,
ќе ти кажам...ххммм...
колку огнот што го сака дрвото,
колку премрзнатите прсти топлината
колку уморна старица тишината...

No comments:

Post a Comment