Tuesday, November 3, 2009

ГРРР...ФИУУ...ГРРР...ФИУУ...Денес пак заборави да ме гушнеш.
Не лажи дека си ме чувал дури спиев
- грчеше ко стар грамофон.

No comments:

Post a Comment