Monday, November 2, 2009

ГИНЕКОЛОШКА


Трудното небо
чека да се олесни
ветрот му е бабица.

До рамена се спушта
по глава ме удира,
"ај заедно да раѓаме
јас дождот, ти плачот".

- другарски!

No comments:

Post a Comment