Monday, November 2, 2009

КОЛКУ ТЕ САКАМ

Ако некогаш ме прашаш, колку те сакам,
ќе ти кажам....хммм....
колку електронот што го сака протонот
колку водородот што го сака хлорот
а хлорофилот сонцето.

No comments:

Post a Comment