Monday, November 2, 2009

ЕУРЕКА

ој леле, колку малку требало...
- ни куќа, ни кола,
- ни намештај од медијапан,
- ни DVD, ни LCD
- ни мобилен со камера
- ни одмор во Лептокарија,
ни во Будва, ни во Анталија
.........................- кога љубиш.

No comments:

Post a Comment