Monday, November 2, 2009

СДТК...

сакам да ти кажам....ептен, ептен сакам да ти кажам....

На тацна ми нудиш
тоа што ти се чини ми треба.
И да земам,
ќе биде за да не те навредам.
Сигурноста, мил мој,
не е мое природно чувство!
Мене лудата,
само потрагата по неа ме возбудува!

No comments:

Post a Comment