Tuesday, November 3, 2009

ПЛАЧКА РИКАЧКА

Јас не сум плачка!
Ова што го гледаш не се солзи
студот ме штипка
и вентилот е ослабен
а не дека сум плачка!

Не сум јас плачка!
И гласот што ми трепери
не е оти грлото ме стега
Тоа само ми се легнува
со јорган преку глава
оти сум уморна,
а не оти сум плачка!

Јас сум јака!
Знам да проценам,
знам да разберам
и да направам како треба!
Не паѓам на сентименталности
и не плачам за глупости!

Оти не сум плачка!!!

No comments:

Post a Comment