Monday, November 2, 2009

...

Ако заминеш...
со себе земи си го
одговорот
на прашањето
неодговорено
оти цело време
под јазик дремеше
и само чекаше
да му намигнеш

По пат фрли го
во првиот контејнер
кај другарите му
стравот и срамот...

No comments:

Post a Comment