Monday, November 2, 2009

ЕРАТО

уоц ап, Ерато?
пак ли никој не те дружи?
кој ти е крив систер,
кога не си у шема.

Лира срцка веќе
никој не поштуе,
ѕвезди ем месечини,
серенади под балкони,
хахахаха....чешити,
се виткаат од смеење

Ела ми ти кај мене,
винце да си туриме,
да си муабетиме
и да си попееме,
зш љубовта јас
како топла вода ја измислив
јел да?

No comments:

Post a Comment