Monday, November 2, 2009

ЗА ПРЕД СПИЕЊЕ

Дождот држи ритам по олуци,
ми бучи централнава единица,
Cartoon network со стишан звук во позадина,
- Џанам филхармонија

Никој нигде ни мрда ни прета,
Со Хектор гушната дреме Анџелина,
буљам во монитор и чекам безнадежно
- Спас од монотонија

Ај, не дрндај - легни си!!!

No comments:

Post a Comment